Champions League

Barcelona obtine un punct in fieful lui Inter. Chivu a fost imperial

Internazionale Milano si FC Barcelona au terminat la egalitate, scor 0-0, in cel mai asteptat meci al grupelor Ligii Campionilor. Catalanii au avut posesia, insa nu putut obtine cele trei puncte. Cristi Chivu a fost titular si a avut o evolutie exceptionala fiind cel mai bun om al italienilor.
Marele meci al grupelor Ligii Campionilor a pus fata in fata protagonistele celui mai spectaculos schimb din aceasta vara, Samuel Eto'o-Zlatan Ibrahimovici, ambii titulari in aceasta intalnire.

FC Barcelona a fost echipa mai periculoasa in prima repriza, apropiindu-se de cele mai multe ori de poarta brazilianului Julio Cesar. Fundasii lui Mourinho au facut cu greu fata duelurilor cu Messi si compania, dar la pauza s-a intrat la egalitate.

Catalanii si-au continuat dominarea si dupa pauza, insa nu a putut marca un gol care ar fi reprezentat trei puncte imense in virtutea calificarii de pe prima pozitie.

Cristi Chivu a fost folosit pe toata durata celor 90 de minute de Jose Mourinho pe postul de fundas stanga, iar in minutul 89 a incasat un cartonas galben pentru un fault asupra lui Messi.

Dinamo Kiev a castigat duelul Estului

In celalalt meci din Grupa F, Dinamo Kiev a revenit si a obtinut cele trei puncte din meciul cu Rubin Kazan, incheiat cu victoria ucrainenilor, scor 3-1.

Rubin Kazan a punctat prima, in mintuul 25, dupa o lovitura libera executata perfect de Dominguez, dar Dinamo Kiev si-a asigurat victoria dupa pauza. Mai intai, Ayila a egalat in minutul 71, pentru ca Magrao si Gusev sa aduca cele trei puncte.

Tiberiu Ghioane a fost introdus pe teren in minutul 57, iar in minutul 81 a ratat o mare ocazie de gol, dintr-o pozitie ideala.

Onlinesport


Barcelona obtine un punct in fieful lui Inter. Chivu a fost imperial