Champions League

Ronaldo aduce Manchester in careul de asi al Ligii Campionilor

Dupa 2-2 in Anglia, Manchester United a revenit spectaculos si a batut cu 1-0 pe terenul lui Porto, prin golul lui Cristiano Ronaldo, calificandu-se astfel in semifinalele Champions League.
Manchester a inceput in forta partida cu Porto, iar echipa lui Ferguson a condus cu 1-0 inca din minutul 7, cand Cristiano Ronaldo a marcat cu un sut de exceptie, de la 35 de metri, Helton nereusind sa evite golul englezilor.

Dupa ce au reusit sa inscrie, jucatorii lui Manchester nu au mai fortat in ofensiva, iar Porto a pus ceva probleme in atac, insa Van der Sar nu a avut mari emotii. Pana la pauza, Sapunaru a incercat sa inscrie cu un sut de la distanta, dar portarul lui Manchester a reusit sa retina. Vidic ar fi putut sa faca 2-0, ratand o ocazie mare spre finalul primei reprize.

Porto a incercat sa revina in repriza secunda, insa Manchester, o formatie mult mai experimentata, a reusit sa isi pastreze avantajul luat in debutul meciului, astfel ca trupa lui Ferguson s-a calificat in penultimul act din Champions League.

Cristi Sapunaru a fost titular la Porto si a avut o evolutie destul de buna, fostul rapidist fiind schimbat cu zece minute inainte de finalul partidei.

Partida de la Porto a fost urmarita din tribune de 46.000 de spectatori. Massimo Busacca a arbitrat intalnirea dintre Porto si Manchester. Elvetianul a condus la centru si meciul de la Cluj dintre CFR si Bordeaux (scor 1-2), din grupele Champions League.
 
FC Porto: Helton - Sapunaru ('80 Tomas Costa), Rolando, Bruno Alves, Cissokho - Fernando - Lucho Gonzalez ('31 Mariano Gonzalez), Raul Meireles - Lisandro Lopez, Hulk, Rodriguez ('64 Farias)

Manchester United: van der Sar - O'Shea, R. Ferdinand, Vidic, Evra - Anderson ('78 Scholes), Carrick, Giggs - Cristiano Ronaldo, Berbatov ('68 Nani), Rooney

Onlinesport: Andrei Preotu






Ronaldo aduce Manchester in careul de asi al Ligii Campionilor