Champions League

Barcelona vrea sa transeze calificarea la Lyon

FC Barcelona are posibilitatea de a face uitata prima infrangere dupa jumatate de an in intalnirea cu Olympique Lyon de pe Stade Gerland.
Echipa antrenata de Pep Guardiola a pierdut surprinzator derby-ul local cu Espanyol, ocupanta ultimului loc din Primera Division, insa Pep Guardiola sustine ca moralul jucatorilor sai este in continuare unul foarte bun.

Olympique Lyon merge si ea bine in campionat, unde ocupa primul loc, iar Claude Puel pune mare pret pe prima mansa cu Olympique Lyon, constient fiind ca pe Camp Nou are sanse minime sa se impuna.

In speranta de a lua o optiune clara de calificare, Puel i-a menajat pe Benzema, Juninho Pernambucano, Fabio Gorsso si Kader Keita in meciul cu Nancy. Singurele probleme ale lui Puel sunt pe postul de fundas dreapta, unde trebuie sa aleaga intre Lamine Gassama si John Mensah.

De partea cealalta, Eric Abidal nu isi va putea reintalni fosta echipa, din cauza accidentarii grave pe care a suferit-o in meciul cu Espanyol, in timp ce Gaby Milito si Andres Iniesta vor absenta si ei.

Cele doua echipe s-au intalnit si sezonul trecut, in faza grupelor, iar pe Stade Gerland meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2, in timp ce pe Camp Nou catalanii s-au impus categoric, scor 3-0.

Echipe probabile:

Olympique Lyon: Lloris, Gassama, Grosso, Mensah, Boumsong, Toulalan, Makoun, Keita, Mounier, Juninho, Benzema.

FC Barcelona: Valdes, Alves, Sylvinho, Puyol, Pique, Toure, Keita, Xavi, Henry, Messi, Eto'o.

Onlinesport



Barcelona vrea sa transeze calificarea la Lyon