Champions League

Vucinici: "Mergem la Cluj ca sa castigam"

Atacantul Mirko Vucinici a declarat ca AS Roma vrea invinga echipa CFR Cluj, miercuri, in grupa A a Ligii Campionilor, desi formatia din Liga I este foarte puternica, lucru demonstrat si in meciul din Italia, informeaza cotidianul La Repubblica.

"Mergem la Cluj ca sa castigam, desi stim ca echipa adversa este foarte puternica, lucru pe care l-am vazut in partida de la Roma. Trebuie sa fim foarte concentrati pentru a incerca sa aducem acasa trei puncte. Vom gasi un public fierbinte, pentru ca nu se intampla in fiecare an ca CFR Cluj sa joace in Liga Campionilor, astfel ca fanii clujeni vor umple stadionul", a spus Vucinici.

Mirko Vucinici a precizat ca infrangerea, cu scorul 2-1, intregistrata de AS Roma in meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj, a fost o lectie pentru jucatorii echipei italiene. "In fotbal este posibil sa invingi sau sa pierzi in fata oricui. Din pacate, am fost invinsi in primul meci si acest lucru a fost o lectie pentru noi", a adaugat fotbalistul.

Partida CFR Cluj - AS Roma se va disputa, miercuri, de la ora 21.45, in etapa a V-a a grupei A a Ligii Campionilor. In tur, la Roma, clujenii s-au impus cu scorul de 2-1.

Mediafax



Vucinici: "Mergem la Cluj ca sa castigam"