Champions League

Atletico a ratat de putin biletele pentru primavara Ligii

Atletico Madrid putea deveni prima echipa calificata in optimile de finala ale Ligii Campionilor, insa a fost egalata de Liverpool in finalul meciului incheiat la egalitate, scor 1-1, in grupa D.
Gruparea spaniola putea sa isi asigure biletele pentru primavara Ligii Campionilor dupa doar patru meciuri disputate, dar a primit gol in ultimul minut de la capitanul cormoranilor, Steven Gerrard, cel care a transformat o lovitura de pedeapsa.

Initial, Atletico Madrid a deschis scorul prin Maxi Rodriguez in minutul 37. Dupa acest rezultat, Liverpool si Atletico Madrid continua sa imparta primele doua locuri ale grupei  D, cu cate 8 puncte.

In cealalta partida disputata marti seara, Olympique Marseille a inregistrat prima victorie din aceasta editie a Ligii Campionilor, scor 3-0 cu olandezii de la PSV Eindhoven, intr-o partida care a avut loc pe Stade Velodrome.

Pentru Olympique Marseille au marcat Bakari Kone, in minutul 30, si Mamadou Niang de doua ori, in minutele 63 si 71. Cele doua echipe mai au mici sanse de calificare, avand fiecare cate trei puncte.

Onlinesport


Atletico a ratat de putin biletele pentru primavara Ligii