Champions League

Becali: "Daca eram eu antrenor si aveam 3-2 la pauza nu ma batea nimeni"

Finantatorul Stelei a fost extrem de nemultumit dupa a sasea infrangere consecutiva a echipei din toate competitiile si i-a atacat pe toti, inclusiv pe Marius Lacatus.
"Arthuro nu stia pe ce lume traieste, iar Semedo era vai de mama lui acolo, conducea cu 3-2 si nu-l mai interesa. Antrenorul e principalul vinovat. Cum a fost vinovat Piti cu Franta asa e si Lacatus acum. Daca eu eram antrenor si aveam 3-2 la pauza pe mine nu ma putea bate nimeni. Cum e posibil ca la 2-0 sa mai ai doar 4 jucatori in aparare? Il trag si pe Arthuro, ii bag pe toti sa nu mai depaseasca centrul terenului. Toata echipa in jumatatea noastra. Nu mai iei 5 goluri!", a tunat Gigi Becali.

Gigi Becali a parasit stadionul Stelei imediat dupa ce francezii au marcat golul de 4-3. El a ratat astfel ultimul gol al francezilor din victoria cu 5-3.

Sfaturile lui Becali pentru Lacatus
Becali a mai dezvaluit ca inaintea meciului a discutat cu Lacatus si i-a transmis cateva indicatii clare in cazul in care echipa s-ar fi aflat in avantaj.

1. Daca suntem in avantaj la pauza, il treci pe Mirel la mijloc
2. Il scoti pe Semedo si il bagi pe Toja, avem nevoie sa tinem mingea.

Ce a raspuns Lacatus? "Gigi, daca avem avantaj la pauza il scot pe Arthuro si il bag pe Ghionea", i-a spus antrenorul lui Becali.

Onlinesport


Becali: "Daca eram eu antrenor si aveam 3-2 la pauza nu ma batea nimeni"