Champions League

Mircea Lucescu: "Rezultatul reflecta exact ce s-a intamplat pe teren"

Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, miercuri, seara, dupa victoria, cu scorul de 3-1, inregistrata de Sahtior Donetk in meciul cu Dinamo Zagreb, ca rezultatul reflecta exact ce s-a intamplat in teren, informeaza site-ul oficial al clubului ucrainean.

"Este o calificare importanta, obtinuta in urma a doua foarte bune jocuri facute de noi. Ne-am dorit lucrul acesta. Am spus de la inceput ca obiectivul nostru anul acesta este Liga Campionilor si nu campionatul si echipa din acest punct de vedere s-a comportant ca atare, facand doua meciuri bune. Rezultatul reflecta exact ce s-a intamplat pe teren, am dominat jocul, am controlat foarte bine jocul. E adevarat ca Dinamo Zagreb nu mai e echipa de anul trecut, a pierdut si multi jucatori, dar indiferent ce se intampla este meci de Liga Campionilor iar noi am aratat o clasa superioara in comportamet, in joc, in rezultat. Tactic au fost perfecti jucatorii mei", a spus Lucescu.

Mircea Lucescu a precizat ca urmatorul obiectiv al formatiei Sahtior Donetk este trecerea de grupele LC. "Noi sa avem parte de o tragere la sorti care sa ne aduca in situatia sa iesim din grupe, ar fi urmatorul obiectiv pe care ni-l propunem, mai important decat ceea ce se intampla in campionatul Ucrainei", a mentionat tehnicianul roman.

Echipa ucraineana Sahtior Donetk a calificat, miercuri, in grupele Ligii Campionilor, dupa ce a invins, in deplasare, cu scorul de 3-1, formatia croata Dinamo Zagreb, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei.

In tur, echipa lui Mircea Lucescu s-a impus cu scorul de 2-0.

Mediafax



Mircea Lucescu: "Rezultatul reflecta exact ce s-a intamplat pe teren"