Champions League

Becali: "Rezultat onorabil"

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca infrangerea de la Sevilla cu 1-2 este una onorabila si ca Steaua a scapat ieftin, pentru ca putea primi chiar un 5-0.
"A fost o echipa care nu ne-a dat nici o sansa. Ne-au dat gol prea repede. Sunt amarat pentru ca ceea ce vreau eu sa fac in Liga Campionilor este cam greu. Imi trebuie 2-3 jucatori care sa paseze mingea. E ceva la mijloc. I-am avut si pe Plesan, Radoi si Lovin accidentati. Nu se poate numai cu noroc. Eu ma tot bazez pe noroc, dar cat noroc sa ai? Puteau aia sa ne dea un 5-0. Am obtinut un rezultat onorabil. O sa am o alta atitudine de acum. Imi risc si santatea pentru fotbal si nimeni nu este recunoscator. Totusi am adus pe Real, pe Lyon la Bucuresti. Nimeni n-o sa faca asta. Si poate o sa fac mai multe. Doar echipa nationala si Steaua ne mai reprezinta in Europa", a afirmat Becali la FanatikShow.

Dictatorul de la Steaua s-a aratat dezamagit de prestatia lui Romeo Surdu si i-a apreciat pe Emeghara, Ovidiu Petre si Zapata. "M-a cam dezamagit, dar avand in vedere jocul echipei ce putea sa faca singur pe acolo? Ovidiu Petre a jucat ca ceasul si Emeghara asta, e un jucator de valoare. Si Zapata", a opinat Becali.

Becali si-a criticat jucatorii sustinand ca putea sa le ofere orice prima pentru ca nu au valoare sa ii ia banii. "Asta e valoarea lor, ce pot sa le fac? Pot sa le dau orice prima, si? Daca am fi jucat cu aceeasi tactica precum cea cu Arsenal poate ar fi fost mai bine. Daca nu ai jucatori care sa paseze mingea, care sa elimine jucatori unu la unu, nu ai ce sa faci", a criticat Becali.

Onlinesport


Becali: "Rezultat onorabil"