Champions League

7-0! Arsenal a spulberat Slavia

Arsenal Londra a castigat marti seara partida cu Slavia, din grupa Stelei de Liga Campionilor, cu 7-0. Theo Walcott a devenit cel mai tanar marcator englez din Liga, depasindu-l pe Wayne Rooney.
Un sut fulgerator al lui Cesc Fabregasa adus Arsenal in avantaj dupa cinci minute de joc, iar autogolul lui David Hubaceck a dublat avantajul englezilor.

Theo Walcott a marcat primul sau gol in Liga Campionilor in urma unei greseli a portarului Slaviei. Alexander Hleb a inscris pentru 4-0 inainte ca Walcott sa inscrie al doilea sau gol.

Fabregas a dus scorul la 6-0, iar rezerva Nicklas Bendtner a pecetluit cea mai mare victorie a lui Arsenal din cupele europene si a 12-a consecutiva pentru Arsene Wenger.

Wenger i-a oferit postul de titular lui Walcott pentru prima oara in Liga Campionilor, dupa prestatia sa buna din week-end. Jucatorul in varsta de 18 ani a beneficiat la maxim de sansa si a marcat de doua ori. Walcott a devenit cel mai tanar englez care inscrie intr-un meci de Liga Campionilor, depasindu-l pe Wayne Rooney.

Slavia a avut o  buna sansa de gol atunci cand Arsenal se afla la conducere cu 1-0, insa sutul lui David Kalivoda a trecut putin pe langa bara, inainte ca englezii sa marcheze din nou. In rest, praghezii nu au putut face altceva decat sa admire jocul excelent al lui Arsenal.

Onlinesport


7-0! Arsenal a spulberat Slavia