Champions League

Meci de vis pe 'Teatrul Viselor'

AS Roma, formatia capitanului nationalei Romaniei, Cristian Chivu, este la 90 de minute de o calificare istorica in semifinalele Ligii Campionilor insa returul de marti de la Manchester, cu United, este o misiune cat se poate de dificila pentru Totti si compania.
Manchester UnitedAS Roma (ora 21.45, in direct la PRO TV)

Manchester United nu a reusit nici o data sa se califice mai departe in Liga Campionilor daca a avut de recuperat un deficit insa statisticile nu par sa-l inspaimante pe antrenorul Sir Alex Ferguson care nu concepe ca echipa sa sa nu ajunga in semifinalele Ligii.

Antrenorul lui Manchester United considera ca echipa sa va reusi sa rezolve soarta calificarii fara mari probleme si a pus esecul din tur pe seama eliminarii lui Scholes din prima repriza.

United a marcat un gol in inferioritate numerica la Roma si a reusit sa puna in dificultate echipa adversa care nu si-a mai revenit pentru a mari diferenta de pe tabela de scor, dar de aceasta data formatia engleza vine dupa o infrangere importanta in campionat, 1-2 la Portsmouth.

Totusi, antrenorul lui United isi face probleme cand se gandeste ca Roma ar putea repeta jocul excelent de contraatac de la Lyon cand s-a impus cu 2-0 in mansa a doua a optimilor de finala si a reusit sa elimine una dintre favoritele la castigarea trofeului.

De partea cealalta, Roma vine dupa o victorie in campionat, 2-0 la Catania, dar antrenorul Luciano Spalletti isi face probleme pentru conditia fizica a lui Totti, afectata de o problema sciatica, dar si pentru avantajul moral pe care il au englezii, obisnuiti ai fazelor superioare ale Ligii Campionilor.

Sir Alex Ferguson ar putea incepe cu Van Der Sar – O’Shea, Rio Ferdinand, W. Brown, Heinze – Cristiano Ronaldo, Carrick, Fletcher, Giggs – Rooney, Solskjaer, in timp ce Luciano Spalletti ar putea raspunde cu Doni – Cassetti, Chivu, Mexes, Panucci – De Rossi, D. Pizarro – Wilhelmsson, Taddei, Mancini – Totti.

FC Valencia – Chelsea Londra (ora 21.45)

Antrenorul gazdelor, Quique Sanchez Flores, a refuzat sa-si dezvaluie planurile tactice pentru returul cu Mourinho insa el a precizat ca si-a rugat elevii sa evolueze ca si cum prima mansa nu s-ar fi disputat si spera ca formatia sa sa presteze un pressing agresiv pentru a nu lasa formatia engleza sa-si faca jocul.

Valencia nu va putea miza pe suspendatii Marchena si David Navarro si pe accidentatul Vicente, insa revine atacantul Fernando Morientes dupa un umar dislocat in timp ce aparatorii vor avea o misiune concreta, de a-i tine departe pe Sevcenko si, mai ales, Drogba, de propria poarta.

Chelsea spera in continuare la castigarea titlului dupa ce Manchester United a pierdut cu 1-2 la Portsmouth dar elevii lui Jose Mourinho au in prim-plan castigarea Ligii Campionilor pentru a indeplini obiectivul principal trasat de Roman Abramovici.

Obisnuit cu victoriile la limita ale echipei sale, Jose Mourinho a afirmat ca este evident ca un 0-0 pe Mestalla ar duce la eliminarea lui Chelsea astfel ca echipa sa trebuie sa inscrie cel putin un gol desi si un gol ar putea fi de ajuns.

Valencia ar putea incepe cu Canizares – Miguel, Ayala, Morretti, Del Horno – Angulo, Raul Albiol, Albelda, Silva – Morientes, David Villa, in timp ce Chelsea ar putea raspunde cu Petr Cech – Diarra, Ricardo Carvalho, Terry, Ashley Cole – Essien, Obi Mikel, Ballack, Lampard – Drogba, Sevcenko.

AmosNews


Meci de vis pe 'Teatrul Viselor'