La Liga

Bomba la Real: Pleaca Mourinho?

Egalul cu Almeria a tensionat atmosfera de la Real Madrid, iar presa iberica vorbeste deja despre plecarea lui Jose Mourinho de pe Santiago Bernabeu, care ar urma sa se produca in vara.
Antrenorul portughez are din ce in ce mai multe contre cu directorul sportiv Jorge Valdano, pe care l-a intepat cu fiecare ocazie. Mai intai, Mourinho a fost nemultumit ca sefii Realului nu vorbesc suficient despre greselile de arbitraj, iar apoi problemele s-au accentuat dupa accidentarea lui Gonzalo Higuain.

Mourinho a cerut un nou numar 9, dar sefii Realului i-au transmis ca trebuie sa se descurce doar cu Benzema. Mourinho i-ar fi vrut pe Llorente, Almeida sau Van Nistelroy, insa a asteptat in zadar.

Real Madrid se afla in acest moment la patru puncte in spatele Barcelonei, un avantaj care poate echivala cu castigarea titlului, in conditiile in care catalanii par de neoprit si beneficiaza si de avantajul meciului direct.

Ibericii avanseaza chiar si o scurta lista a posibilei destinatii pe care Mourinho o va avea din vara. Inter Milano, Manchester United si Manchester City sunt primele nume vehiculate, insa cu siguranta vor urma si altele.

Onlinesport


Bomba la Real: Pleaca Mourinho?