La Liga

Cristiano Ronaldo a dat recital cu Malaga

Puternic contestat si in Spania, Jose Mourinho le raspunde rivalilor printr-un Real Madrid de cinci Stele. Galacticii au castigat cu 4-1 la Malaga si ocupa prima pozitie in clasament.

Cel mai bun atac si cea mai buna aparare - acesta este bilantul lui Jose Mourinho dupa primele sapte etape desfasurate din actualul sezon.

La Malaga, pe un teren pe care Real a facut legea in ultimii ani, trupa lui Mourinho a inceput bine, insa doar bara l-a salvat pe Galatto, in doua randuri, de la deschiderea scorului.

In cele din urma, dupa 30 de minute de joc, Cristiano Ronaldo a centrat perfect la coltul lung, de unde Higuain a reluat perfect si adus bucuria in tabara galacticilor.

Real Madrid a intrat cu un avantaj de doua goluri la cabine, deoarece Cristiano Ronaldo a inscris cu lejeritate in prelungiri, din pasa lui Mesut Ozil.

Fotbalistul portughez a realizat dubla la cinci minute de la reluare, in urma unui penalty obtinut de acelasi Mesut Ozil.

Stadsgaard a redus din handicap in minutul 55, insa Higuain a mentinut in picioare avantajul de trei goluri zece minute mai tarziu, dupa un assist al lui Ronaldo.

Galacticii au 17 puncte si conduc in ierarhia iberica, cu un punct peste FC Barcelona.

Onlinesport


Cristiano Ronaldo a dat recital cu Malaga