La Liga

Real Madrid, cea mai slaba efiecienta: 6 goluri din 105 de suturi

Real Madrid a sutat de 105 ori la poarta pentru cele sase goluri marcate in cele cinci etape jucate pana acum in Primera Division. Cristiano Rolando si-a incercat norocul de 41 de ori pentru cele doua goluri, Higuain a avut nevoie de 15 incercari pentru un gol. Niste cifre care pun Realul foarte departe de eficienta Barcelonei sau Valenciei.
Procentajul de reusita al lui Real Madrid pare de curtea scolii, din moment ce doar 5,7% din suturile trimise la poarta s-au transformat in gol, un fel de munca in zadar.

Cifrele lui Cristiano Ronaldo sunt cele mai strigatoare la cer. El a tras la poarta de 41 de ori, marcand un gol la fiecare 20 de suturi. Higuain are o medie de 15 suturi pentru un gol, a dat unul singur. Villa are doua goluri din 25 de suturi, o medie de 12 suturi per gol, Benzema si Din Maria au fiecare cate un gol la opt suturi.

 

Cele sase goluri marcate in cinci etape este una dintre cele mai mici din istoria albilor. Anul trecut, pe cand erau condusi de Pellegrini, cei de la Real aveau 16 goluri dupa cinci etape.

Media golurilor si suturilor la poarta, de 5,7% pentru Real, cu un total de 105 de suturi si 6 goluri, este la jumatate fata de Barcelona, care are noua goluri din 80 de suturi totale - 11,2% eficienta. Lider la capitolul eficienta este Valencia, cu 14%,, echipa lui Emery reusind noua goluri din 64 de suturi.

Onlinesport



Real Madrid, cea mai slaba efiecienta: 6 goluri din 105 de suturi