La Liga

Josep Guardiola: "Si alti elevi ai mei au jucat foarte bine, nu doar Messi"

Antrenorul echipei FC Barcelona, Josep Guardiola, a declarat, marti, dupa ce formatia sa a eliminat echipa engleza Arsenal Londra din Liga Campionilor, ca nu doar atacantul argentinian Lionel Messi a jucat foarte bine, ci si alti jucatori, care nu sunt laudati de mass-media, informeaza AFP.

"As vrea sa-mi felicit echipa si clubul. Am ajuns la a patra semifinala în ultimii cinci ani, a treia consecutiva. Am avut o foarte buna posesie a mingii, iar toata lumea a jucat la mare intenstitate. Messi a fost extraordinar, decisiv. Este un jucator special, de nivel foarte înalt. Dar si Marquez, si Milito, si alti jucatori au avut o prestatie foarte buna, chiar daca nu apar în prim plan în mass-media", a spus Guardiola.

Echipa FC Barcelona s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, eliminând formatia engleza Arsenal Londra, cu scorul general 6-3. Gruparea spaniola a câstigat, marti, pe teren propriu, mansa secunda cu scorul de 4-1, iar atacantul argentinian Lionel Messi a marcat toate cele patru goluri ale formatiei gazda, în minutele 21, 37, 42 si 88. Messi a devenit al saselea jucator care înregistreaza o astfel de performanta în Liga Campionilor.

Mediafax



Josep Guardiola: "Si alti elevi ai mei au jucat foarte bine, nu doar Messi"