La Liga

Danciulescu a suferit o accidentare la piciorul stang

Atacantul roman al echipei Hercules Alicante, Ionel Danciulescu, care a suferit o leziune la genunchiul stang, sambata, in meciul pierdut de formatia sa, scor 1-2, cu Castellon, in Segunda Division, va fi supus unor teste medicale pentru a se afla exact gravitatea accidentari, potrivit averdad.es.

"Atacantul român va fi supus astazi (n.r. - luni) unor controale medicale pentru a determina diagnosticul exact al leziunii. Danciulescu a suferit o accidentare la genunchiul stâng si a fost nevoit sa iasa de pe teren la începutul celei de-a doua reprize a meciului cu Castellon. Medicii echipei din Alicante i-au dat jucatorului un tratament dupa partida, iar luni dimineata va fi supus unor noi teste pentru a afla exact gravitatea accidentari. În principiu, trebuie sa se astepte rezultatele controlului, dar e posibil ca Danciulescu sa fie recuperat pâna la jocul cu Betis, de duminica", noteaza sursa citata.

Atacantul român Ionel Danciulescu a marcat un gol pentru Hercules Alicante în meciul pierdut, sâmbata, de echipa sa, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, în fata formatiei Castellon, în etapa a etapa a XXII-a a ligii secunde din Spania. Danciulescu a marcat pentru gazde în minutul 18, în timp ce reusitele oaspetilor au fost semnate de Hernandez '27 si Ulloa '55.

Mediafax



Danciulescu a suferit o accidentare la piciorul stang