La Liga

Laporta a stabilit pretul lui Ronaldinho

Presedintele clubului FC Barcelona a declarat, marti, pentru cotidianul italian Gazzetta dello Sport ca starul brazilian Ronaldinho nu va parasi gruparea catalana decat pentru cel putin 40 de milioane de euro.

“Spun doar ca Ronaldinho are o valoare mai mare de 40 de milioane de euro. Niciodata nu a creat vreo problema cat de mica la clubul nostru si sunt sigur ca va reveni la forma aratata sezoanele trecute imediat ce isi va rezolva problemele medicale. Ronaldinho are nevoie sa-si gaseasca o noua motivatie, dar nu inseamna ca trebuie sa plece de la Barcelona pentru aceasta. O poate redescoperi alaturi de noi, tinand cont ca are contract pana in 2010”, a declarat Joan Laporta, presedintele clubului FC Barcelona.

Presedintele catalan s-a aratat increzator inaintea returului cu Manchester United din semifinalele Ligii Campionilor, declarand ca are mare incredere in atacantul francez Thierry Henry, jucator care a evoluat multe sezoane in Premiership alaturi de Arsenal.

Ronaldinho a bifat doar 20 de meciuri in tricoul Barcelonei in actuala stagiune, intreg sezonul fiind marcat de numeroase accidentari care l-au tinut pe brazilian in afara terenului.

Onlinesport



Laporta a stabilit pretul lui Ronaldinho