Serie A

Mutu ar putea ajunge la un club din Brazilia

Cu sanse reduse de a scapa de retrogradarea in Serie B, atacantul roman Adrian Mutu va pleca in aceasta vara de la Cesena, iar una dintre posibilele destinatii ale 'Briliantului' este Brazilia.
Fotbalul brazilian si-a schimbat in ultimii ani profilul si a devenit mult mai atractiv pentru jucatorii consacrati in Europa.

Daca in trectu vedetele din tara cafelei treceau Atlanticul la varste fragede pentru a-si pune in valoare talentul la cluburile de pe Batranul Continentul, in ultimii ani jucatori precum Adriano, Deco, Ronaldo sau Ronaldinho au revenit in tara natala pe contracte atractive financiar si care le-au dat posibilitatea sa continue carierele intrate in impas.

Adrian Mutu, 33 ani, poate imbraca din vara tricoul echipei Vasco da Gama, unda dintre formatiile cu renume din fotbalul brazilian. Oficialii gruparii braziliene s-au deplasat in Italia pentru a-si asigura serviciile unui atacant de top, pe lista brazilienilor fiind Adrian Mutu, Vincenzo Iaquinta si Marco Borriello, dupa cum anunta Adevarul.

Cu siguranta salariul lui Mutu va fi mult diminuat fata de cat primeste in prezent la Cesena, aproximativ 1.8 milioane de euro, insa fostul pitestean are sansa de a continua la un nivel ridicat pentru cativa ani intr-un campionat de top cum este cel brazilian.

Onlinesport


Mutu ar putea ajunge la un club din Brazilia