Serie A

Luis Enrique il lauda pe Lobont: "E primul fundas si primul atacant"

Antrenorul formatiei AS Roma, Luis Enrique, l-a laudat pe portarul Bogdan Lobont, despre care a spus ca este un mare profesionist, mereu pregatit sa ajute echipa, informeaza presa italiana.
"Lobont este primul nostru atacant si primul fundas. La felul în care jucam, portarul trebuie sa iasa din poarta. A fost un fel de libero. Îi felicit, este un mare profesionist si un om minunat, mereu pregatit sa ajute echipa, iar astazi a dovedit ca este si un mare fotbalist", a declarat Enrique.

Bogdan Lobont a afirmat ca echipa a demonstrat ca stie sa-si revina dupa esecuri. "În ultimul timp rolul portarului s-a schimbat, acum suntem folositi si jucatori de câmp. Desi am suferit în repriza a doua, am jucat bine. Important este ca am câstigat trei puncte importante", a afirmat Lobont.

Formatia AS Roma, cu portarul Bogdan Lobont integralist, a învins, sâmbata seara, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Palermo, într-un meci din etapa a XXVII-a a campionatului Italiei. Unicul gol al partidei a fost marcat de Borini, în mniutul 3. Bogdan Lobont a primit un cartonas galben, în minutul 59.

Mediafax


Luis Enrique il lauda pe Lobont: "E primul fundas si primul atacant"