Serie A

Giovani a inceput 'operatiunea Chivu'

Cristi Chivu intra in ultimele sase luni de contract la Inter, iar fosta campioana a Europei nu da semne ca ar mai avea nevoie de el. Giovani Becali si-a intrat in rol si a inceput tertipurile prin care spera sa-i obtina un contract cat mai bun fundasului roman.
Contractul lui Chivu expira in cel mai prost moment posibil. Inter are un start deplorabil in Serie A, unde a ajuns sa se lupte pentru evitarea retrogradarii, dar Giovani Becali e convins ca va reusi sa-i faca lui Chivu rost de un contract de top.

Chivu castiga 5.5 milioane de euro pe sezon la Inter si este cel mai bine platit jucator roman in activitate. El ar fi de acord si cu o diminuare salariala deoarece familia sa se simte bine la Milano.

Aproape in faliment dupa ce in ultimii ani n-a "vandut" mare lucru, Giovani Becali se gandeste insa la o plecare la Inter Milano, cu gandul ca va obtine un comision cat mai gras.

"Am oferte pentru Chivu. Sunt multe echipe interesate de el, in iarna vom vedea ce se va intampla cu el. Nu exclud insa sa ramana la Inter", a spus Giovani Becali.

In urma cu patru ani si jumatate, cand Chivu s-a transferat la Inter, Giovani a incasat un comision de 3 milioane de euro pentru a refuza Barcelona si Real Madrid.

Onlinesport


Giovani a inceput 'operatiunea Chivu'