Serie A

Presa italiana: "Mutu nu e de ajuns pentru Cesena"

Cotidianul Gazzetta dello Sport a scris ca atacantul Adrian Mutu nu a fost de ajuns pentru AC Cesena, echipa care a fost învinsa, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de formatia Lazio Roma, în etapa IV-a a campionatului Italiei.
"Adrian Mutu nu a mai marcat de sase luni. Ultimul gol l-a înscris la 22 martie, în tricoul Fiorentinei, într-un meci cu Roma. De atunci multe s-au schimbat. De la tensiunea acumulata la Florenta a trecut la «dragalaseniile» presedintelui Cesenei, Igor Campedelli.

"Miercuri a reusit primul gol pentru Cesena. La o pasa lunga a lui Colucci, Mutu a dejucat pasul la ofsaid al defensivei laziale, a oprit mingea pe piept si l-a învins cu sânge rece pe Marchetti. Cu toate acestea, Mutu nu a fost de ajuns pentru Cesena, Lazio reusind sa întoarca rezultatul", a scris Gazzetta dello Sport.

Site-ul calciomercato.it si agentia Datasport l-au notat cu 6,5 pe internationalul român. "Mutu a fost cinic la faza golului si a fost pericolul principal pentru apararea laziala. Românul a facut un meci bun", a scris calciomercato.it.

"Mutu a luminat jocul prin imensa sa clasa. Apoi a servit desertul: primul gol pentru Cesena, dar acest lucru nu a ajutat echipa sa câstige", a notat Datasport.

Adrian Mutu a marcat un gol si a jucat 90 de minute în partida pe care echipa sa, AC Cesena, a pierdut-o, miercuri, acasa, scor 1-2, cu formatia Lazio Roma, în etapa a IV-a din Serie A.

Mediafax



Presa italiana: "Mutu nu e de ajuns pentru Cesena"