Serie A

Mutu e increzator intr-o victorie in meciul cu Juventus

Atacantul Adrian Mutu a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului Corriere dello Sport-Stadio, ca este increzator intr-o victorie in meciul cu fosta sa echipa, Juventus Torino, si ca vrea sa ramana la Fiorentina pe termen lung, informeaza calciomercato.com.

Mutu a precizat ca i-a spus tehnicianului Sinisa Mihajlovici, inainte de a pleca, saptamana trecuta, pentru cateva zile la Santo Domingo impreuna cu familia sa, ca se va intoarce pentru a invinge echipa Juventus. "Cred in victorie, deoarece este cea mai importanta partida pentru oras. O victorie cu Juventus inseamna mai mult de trei puncte", a adaugat fotbalistul.

Intrebat ce jucator ar vrea sa nu fie cedat vreodata de Fiorentina, Adrian Mutu a raspuns: "In primul rand eu, pentru altii va decide clubul". "Vreau sa raman si sa raman pe termen lung", a mai spus el.

Mutu considera ca dintre greselile facute de-a lungul vietii, "cocaina ramane de nesters". El este de parere insa ca nu a fost greseala trecerea sa la Juventus Torino, in 2005, dupa ce in 2004 a fost depistat pozitiv cu cocaina la Chelsea. "Aveam nevoie de timp pentru a redeveni acel Mutu pe care toti incepusera sa il cunoasca la Parma", a explicat el, adaugand ca oferta de la Juventus a fost pe cinci ani.

Intrebat de ce este in continuare iubit, in ciuda greselilor facute, Mutu a raspuns: "Pentru ca atunci cand intru pe teren o fac cu toata inima si cu pasiune, iar pe fanii mei ii intereseaza in principal acest lucru. Desigur, conteaza si cum te comporti in afara terenului, dar in primul rand ceea ce faci in teren".

Mutu l-a laudat pe tehnicianul Sinisa Mihajlovici, spunand ca este o persoana extraordinara. "Sinisa Mihajlovici este un sarb de 42 de ani, un fost mare jucator care atunci cand ma marca in teren era un pitbull. Sini este o persoana extraordinara".

Atacantul a precizat ca s-a simtit cel mai rau in vestiarul arbitrilor, acolo unde se schimba in aceasta iarna, in perioada in care era exclus din echipa.

Intrebat care dintre jucatorii Jovetici, Ljajici, Seferovici si Babacar are cel mai bun potential, Mutu a raspuns: "Jovetici, este un animal".

Adrian Mutu a confirmat ca Francesco Totti a incercat sa il convinga sa se transfere la AS Roma. El a mai spus ca dintre Lionel Messi si Cristiano Ronaldo il prefera pe argentinian, iar dintre Jose Mourinho si Josep Guardiola pe spaniol. Pus sa aleaga intre FC Barcelona si Real Madrid, romanul a optat pentru Barcelona, iar in final, dintre optiunile Mutu si Hagi, el a ales Hagi.

In ceea ce priveste viata sa personala, intrebat daca se simte mai mult ca un playboy sau ca un barbat care iubeste femeile, fotbalistul a spus ca se simte ca un barbat care isi iubeste sotia. "In sufletul meu este doar ea", a precizat el.

Formatia Fiorentina va intalni, duminica, pe teren propriu, echipa Juventus Torino, in etapa a 33-a a campionatului Italiei.

Mediafax



Mutu e increzator intr-o victorie in meciul cu Juventus