Serie A

Lazio scapa cu un punct din inclestarea cu Milan

Echipele AC Milan si Lazio Roma au incheiat la egalitate, marti seara, scor 0-0, meciul care a deschis etapa a 23-a din Serie A, rezultatul lasand in continuare deschisa lupta pentru titlu.

Gazdele de pe San Siro au dominat meciul mare parte din timp, rossoneri ratand cele mai mari ocazii ale partidei.

Ibrahimovic a fost campion la acest capitol, oferind faza serii in minutul 50. Suedezul si-a creat spatiu de sut la marginea careului advers, dar mingea a intalnit mai intai stalpul din dreapta al portii aparate de Muslera, pentru ca mai apoi sa se intoarca in cealalta bara inainte de a ajunge in bratele portaruli uruguayan.

Partida a fost marcata de o dubla accidentare in tabara gazdelor provocata de acelasi jucator, cehul Kozak din atacul lui Lazio. Mai intai acesta i-a spart capul lui Bonera in finalul primei reprize, pentru ca in minutul 84 sa-l trimita la cabine si pe Legrottaglie, cel care a debutat la Milan in debutul partii secunde.

Internationalul roman Radu Stefan a fost integralist la formatia din capitala Italiei.

Acesta este al treilea rezultat de egalitate consecutiv inregistrat intre cele doua formatii.

Milan: Abbiati; Oddo, Bonera (Legrottaglie 46) (Papastathopoulos 84), Yepes, Antonini; Flamini, Thiago Silva, Emanuelson; Robinho; Pato (Cassano 63), Ibrahimovic.

Lazio: Muslera; Lichtsteiner, Dias, Biava, Radu; Brocchi, Ledesma, Gonzalez (Bresciano 74); Hernanes; Kozak, Sculli (Mauri 80).

Onlinesport



Lazio scapa cu un punct din inclestarea cu Milan