Serie A

Mutu s-a lepadat in acte de clanul Becali

Publicatia italiana La Nazione scrie, marti, ca atacantul român Adrian Mutu a renuntat la colaborarea cu Giovanni Becali, considerându-l pe impresar vinovat de problemele cu Fiorentina, informeaza violanews.com.

"Mutu l-a concediat pe Becali. Este o lovitura de teatru care anticipa o împacare cu Fiorentina? Nu se poate spune daca ruptura dintre Mutu si sfatuitorul sau poate influenta decizia de revenire în lot a jucatorului, dar cu siguranta alegerea românului va ajuta la o reapropiere de Della Valle", scrie violanews.com, care mentioneaza ca Mutu se desparte de Becali pentru a doua oara (prima data în perioada de dupa Chelsea).

Potrivit sursei citate, Giovanni Becali a fost cel care l-a sfatuit pe Mutu sa paraseasca echipa înaintea meciului Bologna - Fiorentina, iar de atunci jucatorul a avut doar probleme: a fost exclus din lot, i se cer daune, s-a declansat o procedura pentru suspendarea salariului.

"Mutu a aratat apoi ca nu este de acord cu ideile impresarului sau, astfel ca ieri l-a concediat", mai scrie violanews, citând La Nazione.

Mediafax



Mutu s-a lepadat in acte de clanul Becali