Serie A

Saptamana decisiva pentru Mutu

Adrian Mutu a intrat in uan dintre cele mai importante saptamani din viata sa. Dupa aceasta saptamana, Mutu va afla daca va mai putea juca fotbal la un nivel inalt, sau va face tusa la Fiorentina pana in vara anului 2012, ceea ce ar reprezenta sfarsitul carierei. Mutu este asaltat cu oferte in aceste zile, urmand ca Victor Becali sa mearga la Firenze pentru a rezolva situatia jucatorului. Onlinesport.ro va prezinta variantele pe care le are Mutu.
Chiar daca sefii Fiorentinei au refuzat mai multe propuneri pentru transferul lui Mutu, agentii "Briliantului" dau asigurari ca situatia acestuia se va rezolva in sens pozitiv.

Fiorentina a facut mai multe cereri pentru a obtine neplata salariului lui Mutu, insa acestea sunt respinse constant. In aceste conditii, cea mai plauzibila varianta ar fi ca toscanii sa accepte o oferta.

Agentii lui Mutu nu au luat inca legatura cu sefii Fiorentinei pentru a clarifica neintelegerile, dar Victor Becali va merge in Italia la finalul saptamanii.

In schimb, ei au discutat cu mai multe formatii interesate. Inter si Cesena sunt formatiile care il doresc cel mai mult pe Mutu. "Briliantul" si-a dat deja acordul pentru a juca la Cesena, insa oferta lui Massimo Moratti l-ar putea face sa se razgandeasca, mai ales ca nu i-ar fi greu sa-si castige un post de titular.

Mutu a pus pe ultimul loc variantele externe. El este dorit in SUA, de LA Galaxy si New York Red Bulls, in zona Golfului si in Rusia. Mutu nu vrea insa sa plece din Italia, deoarece si-a deschis mai multe afaceri, iar familia sa se simte bine.

Onlinesport


Saptamana decisiva pentru Mutu