Serie A

Palmeiras il ademeneste pe Ronaldinho cu un salariu regesc

Zilele 'dintosului' la Milan par a fi numarate dupa transferul lui Antonio Cassano pe San Siro. Uitat de noul antrenor Massimilano Allegri pe banca de rezerve, Ronaldinho are pe masa in acest moment trei oferte concrete din Brazilia, cea mai atractiva venind de la Palmeiras.
Avand sprijinul financiar al concernului italian Fiat, 'verzii' din Sao Paolo i-au propus lui Ronaldinho un contract pe trei ani, brazilianul urmand a castigat 6.8 milioane euro pe an.

Cotidianul Corriere dello Sport scrie in editia de marti ca fratele si agentul jucatorului, Roberto De Assis, s-a intalnit deja cu presedintele lui Palmeiras, dar si cu vicele milanez Adriano Galliani de la care spera sa obtina transferul liber al lui Ronaldinho.

De dintos mai sunt interesate alte doua cluburi din prima liga braziliana, Gremio Porto Alegre si Flamengo, acestea doua oferindu-i jucatorului 5.5 milioane euro pe an, oferta sub cea de la Palmeiras.

Ronaldinho a mai evoluat in Brazilia pentru Gremio intre 1998 si 2001, dupa care s-a transferat la Paris Saint Germain pentru 5 milioane euro.

Onlinesport


Palmeiras il ademeneste pe Ronaldinho cu un salariu regesc