Serie A

Materazzi confirma ca s-a impacat cu Zidane

Marco Materazzi a confrmat, joi, la Mediaset, ca a facut pace cu Zinedine Zidane, în timpul unei întâlniri, luna trecuta, la Milano, cu ocazia unui meci din Liga Campionilor, informeaza AFP.

Cei doi nu-si vorbeau dupa finala Cupei Mondiale din 2006, când Zidane l-a lovit cu capul în piept pe Materazzi, lucru ce a dus la eliminarea francezului în meciul câstigat de Italia. Presa italiana anuntase ca luna trecuta a avut loc o întâlnire între cei doi, însa acestia nu au confirmat.

Zidane si Materazzi s-au întâlnit cu ocazia meciului de Liga Campionilor, AC Milan-Real Madrid, disputat la 3 noiembrie, la hotelul la care erau cazati madrilenii. Materazzi venise la hotel sa-l salute pe Jose Mourinho, fostul sau antrenor de la Inter, în prezent la Real Madrid, iar Zidane era prezent la Milano în calitate de consilier al presedintelui madrilenilor, Florentino Perez.

"Eram pe cale sa parasesc hotelul când m-a oprit cineva si mi-a spus ca exista o problema. Mi-a spus ca Zidane îsi parcheaza masina lânga a mea. I-am rassuns ca nu vad nicio problema. Am iesit si m-am «trezit» fata în fata cu Zidane, astfel ca am profitat sa-i spun unele lucruri, lucruri care vor ramâne între noi. Eu am vorbit mai mult si când mi-a întins mâna, i-am prins-o si nu am mai lasat-o pâna când nu m-a privit cu adevarat în ochi. Asta voiam si asta s-a si întâmplat", a declarat Materazzi.

Mediafax



Materazzi confirma ca s-a impacat cu Zidane