Serie A

Milan castiga detasat cu Brescia

Nu a fost loc de o surpriza, sambata seara, pe San Siro din Milano, unde formatia gazda AC Milan a trecut la pas de Brescia, scor 3-0 (3-0), in a treia partida a etapei a 15-a din Serie A.
Gazdele au rezolvat ecuatia celor trei puncte inca din primul mitan, Boateng, Robinho si Ibrahimovic, toti trei veniti in vara la Milan, marcand in poarta 'randunelelor'.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 4 cand, dupa un schimb de pase intre Ibrahimovic si Ambrosini, mingea a ajuns in sase metri la Boateng, iar ghanezul a spart gheata in Serie A.

Brescia a trecut foarte aproape de egalare in minutul 16, cand voleul lui Caracciolo a fost aparat in extremis de portarul milanez Abbiati.

Robinho a majorat avantajul trupei lui Massimiliano Allegri in minutul 28, pentru ca doua minute mai tarziu Ibrahimovic sa puncteze si el, profitand de degringolada instalata in defensiva oaspetilor.

Introdus in teren in minutul 69 in locul lui Ibrahimovic, brazilianul Ronaldinho a avut imediat sansa golului de 4-0, dar voleul sau din centrarea lui Abate a trecut peste transversala.

In alta ordine de idei, Chievo si AS Roma au incheiat la egalitate, scor 2-2, intr-o alta partida disputata sambata seara.

Onlinesport


Milan castiga detasat cu Brescia