Serie A

Milan a pus ochii pe Santa Cruz si Fabiano

In cautarea unui atacant "cu nume", asa cum a anuntat vicepresedintele Adriano Galliani, oficialii clubului AC Milan s-au orientat catre paraguayanul Roque Santa Cruz si brazilianul Luis Fabiano.
Cum tratativele pentru Matri de la Cagliari au intrat in impas, iar atacul formatiei lui Massimiliano Allegri sta practic doar in suedezul Zlatan Ibrahimovic, Milan s-a orientat catre piata externa.

Santa Cruz (29 ani) este o optiune viabila pentru rossoneri in conditiile in care Inzaghi va fi absent tot sezonul dupa o accidentare grava suferita in aceasta toamna.

Neintrand in planurile lui Roberto Mancini la Manchester City, Santa Cruz are sanse mari sa ajunga pe San Siro sub forma de imprumut pana la 30 iunie 2011.

In schimb, Fabiano are contract cu Sevilla pana in 2013, iar presedintele andaluzilor Del Nido i-a fixat acestuia un pret de 15 milioane de euro.

Luis Fabiano s-a mai aflat in vizorul Milanului pentru un transfer imediat dupa terminarea Cupei Mondiale din Africa de Sud, dar neintelegerile financiare dintre cele doua parti au facut ca tranzactia sa cada.

Onlinesport


Milan a pus ochii pe Santa Cruz si Fabiano