Serie A

Quaresma povesteste drama traita la Inter: "Este cel mai mare regret din viata mea"

Mijlocasul portughez Ricardo Quaresma considera ca transferul la echipa Inter Milano a fost cel mai mare esec din cariera sa, jucatorul nereusind sa se impuna in prima garnitura a nerazzurrilor. Intre timp a fost cedat definitiv la Besiktas, dupa un imprumut la fel de nereusit la Chelsea.
"Cel mai mare regret al meu este ca m-am transferat la Inter. Bucuria pentru fotbal si increderea in fortele mele au disparut la acest club. M-am trezit marginalizat si inca nu inteleg ce s-a intamplat cu Jose Mourinho, cel care m-a dorit atat de mult acolo.

"Imediat ce am ajuns la Milano am fost anuntat ca transferul meu s-a efectuat la cererea lui expresa. Apoi, brusc, am inceput sa nu mai fiu inclus in prima echipa. Recunosc ca nu am fost complet din punct de vedere fizic si acum cand privesc meciurile din acea perioada parca nu ma recunosc nici eu.", a declarat Quaresma pentru ziarul lusitan Publico.

Jucatorul a incercat sa explice forma sa slaba din capitala Lombardiei, spunand ca nu suporterii interisti au fost cauza esecului sau.

"Mourinho a declarat la televizor ca m-am lasat intimidat de suporterii lui Inter, dar niciodata nu mi-a fost teama de acestia. Nu sunt speriat de suporteri nici macar aici in Turcia, unde presiunea este mult mai mare decat in Italia.

"Adevarul este ca am petrecut o perioada delicata din viata mea in Italia. Ar fi fost mai bine daca as fi inchis ochii o perioada si m-as fi trezit acum", a adaugat Quaresma.

Transferat in vara lui 2008 la Inter pentru aproape 20 de milioane de euro, Quaresma nu si-a gasit niciun moment locul in fotbalul italia, fiind imprumutat la Chelsea in ianuarie 2009.

Dupa inca un esec in Premiership, jucatorul portughez a fost transferat la Besiktas pentru 10 milioane de euro.

Onlinesport


Quaresma povesteste drama traita la Inter: "Este cel mai mare regret din viata mea"