Serie A

Berlusconi, incantat pentru victoria din derby

Patronul echipei AC Milan, Silvio Berlusconi, a declarat ca este incantat pentru succesul formatiei sale in derby-ul cu marea rivala Inter, dupa trei insuccese consecutive.
"Am vazut meciul impreuna cu fiul meu Luigi si ne-am bucurat impreuna de victorie, dupa ce am pierdut ultimele trei intalniri cu Inter.

"Este o victorie importanta, foarte importanta, care confirma valoarea echipei noastre, una construita pentru a castigat Scudetto si Liga Campionilor", a spus Berlusconi.

Boss-ul de pe Via Turati nu i-a uitat nici pe absentii din lotul Milanului, spunand ca fara acestia victoria a fost obtinuta prin daruire si sacrificiu.

"Acest succes este fructul unui mare sacrificiu din partea intregii echipe, deoarece mare parte din repriza secunda am evoluat cu un jucator mai putin. Sa nu uitam ca am fost lipsiti de aportul unor jucatori precum Pato, Inzaghi sau Ronaldinho.

"Suntem bucurosi ca il avem pe Allegri, un antrenor care se bucura de intreaga libertate de alegere, ca de altfel toti tehnicienii pe care Milan i-a avut pana acum", a mai spus Berlusconi.

Milan a castigat ultimul Derby della Madonnina cu Inter, scor 1-0, consolidandu-si prima pozitie in clasamentul din Serie A.

Onlinesport


Berlusconi, incantat pentru victoria din derby