Serie A

Remiza apriga intre Juventus si Roma

Juventus si AS Roma au terminat la egalitate, scor 1-1, intr-un meci disputat sambata seara pe Stadionul Olimpic din Torino. Gazdele au deschis scorul, dar echipa lui Ranieri a revenit dupa o imprudenta a lui Pepe.
Prima mare sansa de gol i-a apartinut francezului Menez, care l-a fortat pe Storari sa respinga miraculos un sut bine plasat de la marginea careului.

Juventus a trecut apoi la carma jocului, iar presiunea destul de sterila a fost concretizata in minutul 35, cand Iaquinta a fructificat cu un sut superb o centrare trimisa de Aquilani.

Imediat la reluarea jocului, Roma ar fi trebuit sa primeasca un penalty pentru un fault asupra lui Mexes, insa in cele din urma lovitura de pedeapsa a fost amanata pentru minutul 45.

Pepe a comis imprudent un hent, in timp ce statea in zid la o lovitura libera, iar Totti a egalat fara mari emotii, stabilind scorul final.

Juventus ocupa astfel locul 4 in Serie A, cu 20 de puncte, iar Roma e pe 6, cu un punct mai putin disputat.

Juventus: Storari; Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso (Traore' 46); Pepe, Felipe Melo, Aquilani, Marchisio (Amauri 76); Quagliarella, Iaquinta (Del Piero 53)

Roma: Julio Sergio; Cassetti (Rosi 46), Burdisso, Mexes, Riise; Greco (Brighi 75), De Rossi, Simplicio; Menez; Vucinic, Totti (Borriello 68)

Onlinesport


Remiza apriga intre Juventus si Roma