Serie A

Milan a urcat pe primul loc in Serie A

Echipa pregatita de Massimiliano Allegri a invins, miercuri seara, pe Palermo, scor 3-1 (1-0), intr-o partida contand pentru etapa a 11-a din Serie A, rezultat in urma caruia rossoneri au urcat la sefia clasamentului in detrimentul lui Lazio.
Deschiderea scorului s-a produs in minutul 19, cand mingea centrata de Seedorf din corner a fost reluata imparabil de Pato din sapte metri.

A urmat imediat replica oaspetilor, dar Abbiati s-a remarcat la lovitura libera executata de Bovo, respingand in corner cu efort salvator.

Egalarea s-a produs in minutul 63, cand Bacinovic a primit mingea in marginea careului si l-a invins pe Abbiati cu un sut plasat.

Milan a revenit la conducere in ultimul sfert de ora prin Ibrahimovic, care a transformat un penalty in minutul 76, si Robinho, care a inchis tabela cu opt minute inaintea finalului.

Intr-o alta partida, Fiorentina, cu Mutu integralist, a pierdut, scor 2-3, pe terenul lui AS Roma. Gazdele au condus cu 2-0 dupa reusitele lui Simplicio (45') si Borriello (51'), pentru ca Gilardino sa-i readuca in meci pe toscani in minutul 69. Perrotta a facut 3-1 in minutul 77, pentru ca D'Agostino sa reduca din diferenta in penultimul minut.

Radu Stefan a fost integralist la Lazio in deplasarea de la Cesena, gazdele impunandu-se cu 1-0, prin golul reusit de Parolo in minutul 84.

Alte rezultate:

Brescia - Juventus 1-1

Cagliari - Napoli 0-1

Catania - Udinese 1-0

Chievo - Bari 0-0

Genoa - Bologna 1-0

Lecce - Inter 1-1

Joi seara se disputa meciul Parma - Sampdoria.

Onlinesport


Milan a urcat pe primul loc in Serie A