Serie A

Mutu catre fanii Fiorentinei: "Sunteti fantastici, unici!"

Atacantul Adrian Mutu a transmis un mesaj de multumire fanilor formatiei Fiorentina, care l-au primit extrem de calduros, duminica, la meciul cu echipa Chievo Verona, câstigat cu scorul de 1-0, în etapa a X-a a campionatului, conform Corriere dello Sport, informeaza violanews.com.

"Va rog sa multumiti fanilor din partea mea, spuneti-le ca sunt fantastici, unici. Spuneti-le ca le-am simtiti afectiunea. Spuneti-le ca a fost minunat...", este mesajul lui Mutu catre fani conform Corriere dello Sport.

Violanews scrie ca duminica a fost o zi speciala pentru Mutu. "Mutu stie Florenta si stie foarte bine ca agresiunea din acea dimineata ramâne o rana pentru localnici, oamenii sai. Stie ca acesta este un oras care stie sa iubeasca mai mult decât altele, dar si sa aiba reactii dure atunci când este ranit. Când a intrat pe teren, Mutu a privit în sus, spre dealul din Fiesole dar si spre sectorul plin de ultrasi. A privit si a ascultat. Nicio fluieratura. Mai întâi liniste, iar apoi iubirea oamenilor. Mutu s-a batut, desi picioarele nu îl ajuta ca în zilele lui bune.

"A încercat sa scoata mingi, a vrut sa faca ceva. A înteles rapid ca era greu, dar a încercat... Florenta a înteles ca ieri, la ora 12.30, în teren era cel mai bun Mutu posibil. Cel care pentru Fiorentina e gata sa-si dea sufletul. El este facut asa: din greseli si generozitate. Si atunci când oamenii l-au întâmpinat cu dragoste si aplauze, Adrian a renascut. Alerga dublu, lupta, îsi ajuta coechipierii. Da, cel mai bun Mutu posibil, cel pe care selectionerul Lucescu a decis sa-l ierte si sa-i dea din nou tricoul nationalei, chiar la Italia-Romania. Si el, în sfârsit fericit, a cautat si a gasit, ca un naufragiat pe o insula pierduta, modul în care sa-si transmita mesajul: «Spuneti-le oamenilor ca le multumesc, spuneti-le tuturor ca-i iubesc»...", scrie violanews.com.

Atacantul Adrian Mutu a fost integralist în meciul pe care formatia Fiorentina l-a câstigat, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în fata echipei Chievo Verona, în etapa a X-a a campionatului. Mutu a fost aplaudat de întreg stadionul la primul sau meci la Florenta, dupa ce a ispasit suspendarea de noua luni pentru dopaj.

Mediafax



Mutu catre fanii Fiorentinei: "Sunteti fantastici, unici!"