Serie A

Chelnerul batut de Mutu: "A facut gestul ca-mi taie gatul"

Chelnerul sarb batut de Mutu a profitat de revenirea de ieri a jucatorului roman pe gazon ca sa faca noi dezvaluiri, luni, in presa italiana.
Kosovarul Berat Recaj, chelnerul agresat de atacantul Adrian Mutu în urma cu o saptamâna, a declarat, într-un interviu pentru televiziunea italiana, ca a fost jignit de jucatorul român, care l-a lovit si când era cazut la pamânt, informeaza presa italiana.

"I-am cerut scuze pentru ca i-am cerut sa plateasca nota, însa el m-a jignit. M-am aparat afirmând ca doar îmi faceam treaba, însa el a continuat sa ma faca prost. Atunci i-am raspuns la fel si el m-a lovit de doua ori în fata, m-am împiedicat si am cazut. Când eram la pamânt, m-a lovit cu piciorul în cap, iar apoi s-a urcat în masina si când ma privea a facut gestul ca-mi taie gâtul. Nu a fost niciun moment vorba de insulte rasiste. Eu nu am primit scuze de la nimeni, nici de la el, nici de la Fiorentina", a declarat Mutu.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a batut un ospatar într-un local din centrul Florentei, în noaptea de vineri spre sâmbata, barbatul lovit de român urmând sa aiba nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale. Kosovarul Berat Recaj, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la câteva ore dupa incident, a suferit "o trauma contuziva cranio-faciala cu multiple escoriatii, contuzii la torace si abdomen si o fractura de piramida nazala".

Tot duminica, Adrian Mutu a revenit pe teren la meciul din deplasare cu formatia Catania, din etapa a IX-a a campionatului Italiei, care se disputa la ora transmiterii acestei stiri, dupa o pauza de noua luni si sapte zile cauzata de depistarea sa pozitiva cu sibutramina.

Mediafax



Chelnerul batut de Mutu: "A facut gestul ca-mi taie gatul"