Serie A

Mutu, incoltit de patru martori

Patru persoane prezente la bataia dintre Adrian Mutu si chelnerul kosovar au depus deja marturie impotriva atacantului roman. In plus, o camera de supraveghere a surprins incidentul, iar avocatul chelnerului sustine ca imaginile demonstreaza vinovatia romanului.
Conform spuselor avocatului Luca Spaziani, cei patru martori au negat ca Mutu ar fi fost agresat verbal sau ca i s-ar fi adresat cuvinte cu conotatie rasista.

"Pe langa examenele medico-legale, au fost audiati patru martori in vederea declansarii procedurii penale. Toate marturiile existente exclud in mod categoric vreo provocare a clientului meu catre agresor.

Martorii au explicat clar si in mod incontestabil ca nu a existat nicio referire rasiala a clientului meu catre Mutu. Din contra, s-a dovedit ca gestul fotbalistului a fost unul pur gratuit", a spus avocatul.

De asemenea, Spaziani i-a cerut lui Mutu sa recunoasca public ca el a fost cel care a inceput scandalul de la barul Full Up.

"O camera de surpaveghere a surprins momentul incidentului, iar imaginile vor ajunge in mainile magistratilor. Mutu ar trebui sa recunoasca tot si sa-si ceara scuze public pentru a demonstra ca stie sa fie campion nu numai pe teren, ci si in afara lui", a mai spus Spaziani.

Onlinesport


Mutu, incoltit de patru martori