Serie A

Chelnerul pune conditii pentru a face pace cu Mutu

Avocatul chelnerului Racaj Berat a explicat in ce conditii clientul sau va accepta sa se impace cu Adrian Mutu si ce suma trebuie sa plateasca atacantul Fiorentinei.
"Mutu i-a dat doi pumni, apoi l-a lovit pe clientul meu cu picioarele, asa i-a produs acele vînatai. Iar loviturile cu picioarele au fost aplicate pe cand Racaj era la pamînt. Si va garantez ca n-a fost machiat în pozele aparute zilele trecute! Vom face o conferinta de presa în care vom citi un comunicat. Nu vrem sa devenim celebri cu acest caz, dovada ca am refuzat sa aparem la televiziunile italiene. Acest caz ne poate ajuta sa rezolvam cazurile de ura rasiala, sa aratam ca nu exista asa ceva în acest caz, ci doar faptul ca Mutu, care putea fi o persoana oarecare, a gresit si cu asta basta.

Mutu si-a cerut scuze fata de presa si fata de clubul Fiorentina, dar nu si fata de clientul meu. E normal asa? Eu voi propune ca ei sa-si dea mîna în fata camerelor de televiziune, sa se împace. Daca Mutu îsi va cere scuze, noi vom înceta actiunea. Mai ramane doar actiunea deschisa de magistrati, unde Mutu risca sa fie amendat. Clientul meu nu castiga suficient pentru a-si permite o operatie estetica la nas, asa ca Mutu va trebui sa i-o plateasca. Nu vrem banii lui, ci doar sa achite pagubele facute", a spus Luca Spaziani pentru EVZ.

Adrian Mutu a sustinut ca l-a batut pe Berat deoarece acesta i-a transmis ca va avea soarta romancei omorate la Roma de catre un cetatean italian.

Onlinesport


Chelnerul pune conditii pentru a face pace cu Mutu