Serie A

Chivu, criticat de presa italiana dupa meciul cu Sampdoria

Fundasul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, este criticat de presa italiana dupa meciul pe care formatia sa l-a încheiat la egalitate, scor 1-1, duminica, pe teren propriu, cu Sampdoria Genova, dupa ce internationalul român a pierdut mingea la faza din care au marcat oaspetii.

În minutul 62, Chivu a pierdut mingea în fata lui Cassano, acesta a centrat si Guberti a deschis scorul. Antrenorul Rafael Benitez l-a înlocuit pe Chivu 16 minute mai târziu.

Agentia Datasport i-a acordat lui Chivu nota 5,5, mentionând ca fundasul român a pierdut mingea în fata lui Cassano la faza din care Inter a primit gol.

Calciomercato.it are aceeasi parere fata de prestatia lui Chivu. Nota 5,5 sustine urmatorul comentariu: "Chivu a fost naiv la faza golului Sampdoriei, când a pierdut mingea în fata lui Cassano".

Sportevai.it i-a acordat lui Chivu nota 5. "A pierdut în mod naiv mingea la golul Sampdoriei. Nu a avut o prestatie convingatoare si a fost înlocuit pe buna dreptate", explica sursa amintita.

Aprecieri asemanatoare au si Corriere dello Sport (5,5), Tuttosport (5), La Gazzetta dello Sport (5), Blitz quotidiano (4,5) sau Mediaset.it (5,5).

Formatia Internazionale Milano, cu fundasul Cristian Chivu titular, a încheiat la egalitate, duminica seara, pe teren propriu, scor 1-1, meciul sustinut în compania echipei Sampdoria Genova, în etapa a VIII-a a campionatului Italiei.

Pentru Sampdoria a marcat Guberti '62, Inter egalând prin reusita lui Eto'o, din minutul 80.

Cristian Chivu a evoluat pâna în minutul 78, când a fost înlocuit cu Santon.

Mediafax



Chivu, criticat de presa italiana dupa meciul cu Sampdoria