Serie A

Sefii Fiorentinei il ameninta pe Mutu

Actionarul majoritar al AC Fiorentina, Andrea Della Valle, a anuntat ca va face publice luni masurile pe care clubul le va lua impotriva lui Adrian Mutu. Della Valle a lasat sa se inteleaga ca pe Mutu il asteapta zile negre.
"Este ceva foarte serios, de care nu aveam nevoie in acest moment. Vom lua masuri serioase impotriva lui Mutu. Stim multe, dar nu tot. Luni vom evalua totul la rece pentru ca nu este prima data cand lui Mutu i se intampla astfel de lucruri. Numai ca de data asta este mult mai grav. Mai bine sa nu va spun ce i-am zis cand ne-am intalnit", a spus Della Valle.

Intrebat daca Mutu va scapa doar cu o amenda, Della Valle a ezitat sa raspunda clar, dar a lasat sa se inteleaga ca, in functie de rezultatele anchetei, exista posibilitatea rezilierii uniltarele a contractului.

"Amenda sau ceva mai grav? Am mai spus, este ceva foarte serios, acum asteptam masurile pe care anchetatorii le vor lua, iar apoi vom actiona. Mutu si-a cerut scuze, dar acum trebuie sa ne gandim ce vom face cu el", a mentionat Della Valle.

Onlinesport


Sefii Fiorentinei il ameninta pe Mutu