Serie A

Mihajlovici sare in apararea lui Mutu

Antrenorul Fiorentinei, Sinisa Mihajlovici, a sarit in apararea lui Adrian Mutu dupa bataia in care a fost implicat atacantul roman in dimineata zilei de sambata.
"Daca mai avem loc pentru Mutu în echipa dupa acest succes? Pentru el este întotdeauna loc, nu-l vom abandona la greu. De abia îl astept sa revina, în etapa viitoare. Îl cunosc foarte bine pe Adrian, pentru mine este un jucator foarte important. Conducerea si coechipierii nu trebuie sa-l lase la greu, a facut într-adevar câteva greseli de-a lungul carierei, dar a platit pentru ele, si-a asumat responsabilitatea. Ca antrenor, sper sa-l pot avea pe teren duminica viitoare.

Voi discuta cu sefii sa vedem care va fi sanctiunea pentru incidentul în care a fost implicat sâmbata dimineata. Mutu are un caracter puternic si va reusi sa depaseasca si acest moment. În ultimele luni a suferit foarte mult", a spus Sinisa Mihajlovici.

Fiorentina a castigat partida cu Bari de sambata, scor 2-1, ultima in care Adrian Mutu este suspendat din cauza consumului de sibutramina.

Onlinesport


Mihajlovici sare in apararea lui Mutu