Serie A

Marturia chelnerului batut de Mutu

De pe patul de spital, chelnerul sarb batut de Adrian Mutu in dimineata zilei de sambata a povestit bataia incasata de la atacantul Fiorentinei.
"Adrian Mutu si doi amici au venit la Full Up in jurul orei 3:30 pentru a-si incheia seara inceputa mai devreme. Cei trei s-au asezat intr-un separeu si si-au comandat bauturi alcoolice. O ora si jumatate mai tarziu m-am dus sa le dau nota de plata, dar Mutu si prietenii lui nu se mai aflau in local. Cand am iesit in strada dupa ei, Mutu mi-a spus ca vrea sa vorbeasca cu managerul barului.

Mutu s-a inteles cu managerul, dupa care m-a chemat in strada din nou. Am discutat si parea ca vrea sa-si ceara scuze, insa m-a surprins cand m-a lovit. Dupa ce am cazut, mi-a mai dat cateva lovituri si a disparut. La acest conflict au asistat mai multi martori", a spus chelnerul sarb.

Adrian Mutu a batut, in dimineata zilei de sambata, un chelner sarb in varsta de 28 de ani, care ii ceruse sa achite nota de plata pentru consumatia pe care o facuse in barul Full Up.

Onlinesport


Marturia chelnerului batut de Mutu