Serie A

Totti, premiat pentru intreaga cariera

Jucatorul italian Francesco Totti a primit, luni seara, intr-o gala desfasurata la Monte-Carlo, distinctia Golden Foot pentru intreaga cariera in fotbalul profesionist, ierarhia fiind stabilita prin vot de catre suporteri din intreaga lume.
In varsta de 34 ani, Totti este al treilea italian care primeste aceasta distinctie, dupa Roberto Baggio si Alessandro Del Piero, doi jucatori emblematici pentru fotbalul din peninsula.

"Pot accepta criticile venite pentru evolutia noastra din teren, dar nu pot fi de acord cu atacurile la nivel personal la care sunt supus in ultima perioada", a spus Totti in alocutiunea sa.

Atacantul italian nu i-a uitat pe tifosi, carora le-a promis o fata schimbata a echipei: "Suporterii trebuie sa ramana calmi pentru ca in curand vor vedea la lucru adevarata Roma si adevaratul Totti".

De asemenea, Totti a avut numai cuvinte de lauda la adresa selectionerului italian Cesare Prandelli, care a declarat recent ca-si doreste reactivarea la nationala a cuplului de atacanti Cassano-Totti.

Onlinesport


Totti, premiat pentru intreaga cariera