Serie A

Lobont, laudat pentru siguranta aratata in poarta Romei

Site-ul calciomercato.it a scris ca portarul Bogdan Lobont a avut interventii sigure în partida pe care echipa AS Roma a pierdut-o, duminica, în deplasare, cu scorul de 2-0, în fata formatiei SSC Napoli, în etapa a VI-a a campionatului Italiei.

Sursa citata i-a acordat nota 6,5 in ternationalului român, la fel ca si site-urile abitarearoma.net, calcionew.org, forzaroma.info si laroma24.it. "Lobont a fost sigur în poarta Romei si a rezolvat multe momente critice. Nu a avut nicio vina la golurile încasate", a scris calciomercato.it.

"Românul a fost cel mai bun jucator al Romei. A aparat tot ce a putut, dar nu a fost de ajuns", a notat abitarearoma.net.

"Lobont a fost singurul jucator al Romei care merita nota de trecere. A avut doua interventii magnifice la Lavezzi si una la Cavani. Atent pe iesiri, românul a dat siguranta apararii", a scris calcionew.org.

"Românul a avut interventii bune si iesiri inspirate din poarta. O nota pozitiva într-un meci pe care Roma trebuie sa-l uite repede", a notat forzaroma.info.

"Interventiile lui Lobont au salvat Roma de la un dezastru. A fost foarte aproape sa-si salveze echipa si la primul gol primit, dar sutul lui Hamsik s-a dus perfect", a scris laroma24.it.

Cotidianul Il Sussidiario si agentia Datasport l-au notat cu 6 pe portarul român. "Lobont a fost salvatorul Romei în trei ocazii. La cele doua goluri încasate a fost victima erorilor propriilor fundasi", a scris Il Sussidiario.

"Românul a fost ghinionist la primul gol si indecis la cel de-al doilea. Dar daca barca Romei a rezistat atât de mult, este meritul sau", a notat Datasport.

Bogdan Lobont a fost integralist în partida pe care echipa AS Roma a pierdut-o, duminica, în deplasare, cu scorul de 2-0, în fata formatiei SSC Napoli, în etapa a VI-a a din Serie A.

Mediafax



Lobont, laudat pentru siguranta aratata in poarta Romei