Serie A

Eto'o: "Chivu a fost nervos pe toata echipa, nu doar pe mine"

Atacantul camerunez al echipei italiene Internazionale Milano, Samuel Eto'o, a declarat ca fundasul român Cristian Chivu a fost nervos pe toata echipa, nu doar pe el, sâmbata, în timpul meciului pierdut cu AS Roma (scor 0-1), informeaza Tuttosport, citat de goal.com

"Toata lumea a crezut ca Cristian era suparat pe mine, pentru ca nu reveneam sa îl ajut în faza defensiva. Dupa meci, i-am spus sa-mi zica în fata daca are ceva sa îmi reproseze, dar el mi-a raspuns ca izbucnirea sa în fata lui Benitez era un repros adresat întregii echipe, nu doar mie", a explicat camerunezul, pentru a pune punct discutiilor ivite dupa iesirea nervoasa a lui Chivu.

Fundasul Cristian Chivu l-a amenintat pe antrenorul Rafael Benitez, sâmbata, în timpul meciului cu AS Roma, pierdut de Internazionale Milano, în deplasare, scor 0-1, ca va iesi de pe teren, daca nu ia masuri: "Daca nu schimbi ceva, daca nu alearga si ei, eu ies de pe teren", i-a strigat Chivu lui Benitez. Eto'o juca pe partea stânga, la fel ca si Chivu, motiv pentru care presa italiana a presupus ca nemultumirea fundasului român era legata de prestatia camerunezului.

Dupa ce a marcat trei goluri în meciul de miercuri, cu Werder Bremen, din Liga Campionilor (scor 4-0), si a lamurit problema lui Chivu de sâmbata, Samuel Eto'o a facut o comparatie între jocul echipei sale din sezonul trecut, cu portughezul Jose Mourinho la conducerea tehnica, si cel de acum, când antrenor este spaniolul Rafael Benitez: "Cu Mourinho jucam pe contraatac. Cu Benitez facem mai mult presing, iar asta este bine pentru noi, atacantii, fiindca recuperam mingea mai aproape de partea adversa si ne putem crea mai multe ocazii de gol".

Mediafax



Eto'o: "Chivu a fost nervos pe toata echipa, nu doar pe mine"