Serie A

Chivu a stins conflictul cu Benitez

Impresarul Victor Becali a declarat, marti, pentru fcinternews.it, ca incidentul dintre fundasul Cristian Chivu si tehnicianul lui Inter Milano, Rafael Benitez, de la meciul cu AS Roma, a fost aplanat dupa ce jucatorul a discutat cu antrenorul sau.

"Chivu a avut discutie lamuritoare cu Benitez si cu ceilalti jucatori implicati. Totul a fost dat uitarii", a spus Becali.

Potrivit presei italiene, Chivu le-a cerut scuze lui Benitez si coechipierilor sai pentru iesirea nervoasa avuta la meciul cu AS Roma.

Fundasul Cristian Chivu l-a amenintat pe antrenorul Rafael Benitez, sâmbata, în timpul meciului cu AS Roma, pierdut de Inter Milano, scor 0-1, ca va iesi de pe teren. "Daca nu schimbi ceva, daca nu alearga si ei, eu ies de pe teren", i-a strigat Chivu lui Benitez.

Tehnicianul spaniol a explicat dupa meci ca a discutat cu Chivu si au încercat sa rezolve problema existenta: "Chivu? A fost o problema tactica, nu am auzit ce a spus, la pauza am discutat si mi-a spus ca are nevoie de ajutor, am încercat sa rezolvam problema".

Mediafax



Chivu a stins conflictul cu Benitez