Serie A

Totti pune Roma pe jar inainte de CFR Cluj

Atmosfera extrem de tensionata la AS Roma inaintea meciului cu CFR Cluj din Liga Campionilor. In mijlocul unui scandal se afla chiar emblema clubului, Francisco Totti.
Atacantul giallorossilor a jucat neserios meciul cu Inter, incercand mai multe pase fanteziste in dauna unor continuari simple si a fost schimbat de Ranieri.

Plin de nervi, Totti a plecat direct la vestiare, fara sa-i arunce macar o privire lui Ranieri. Aceasta atitudine a fost taxata chiar de Paolo di Canio, unul dintre cei mai mari jucatori din istoria lui Lazio.

"Mi se pare incredibil ce a facut Totti în momentul schimbarii. A fost o lipsa de respect cum rar am vazut pe stadioaene. Cu totii suntem nemultumiti în astfel de situatii, dar e o dovada de nesimtire fata de cel care intra în teren si fata de toti colegii. Totti nu a înteles ce înseamna sa fii capitan, altfel nu s-ar comporta asa. Un lider adevarat ar fi ramas pe banca, pentru a fi alaturi de coechipieri; e un jucator valoros, dar în ultimii doi ani a demonstrat ca rolul de lider îi e total necunoscut, nu stie sa se sacrifice pentru echipa. Giggs sau Scholes, de la Manchester United nu ar fi facut niciodata asa ceva", a spus Di Canio.

Onlinesport


Totti pune Roma pe jar inainte de CFR Cluj