Serie A

Radu Stefan si-a salvat echipa de la infrangere cu Milan

Fundasul roman Radu Stefan a avut o contributie esentiala in remiza obtinuta de echipa sa, Lazio Roma, cu AC Milan, scor 1-1 (0-0), miercuri seara, in etapa a 4-a a campionatului italian Serie A.
In prelungirile partidei de pe Stadio Olimpico aparatorul stanga al lui Lazio a respins in extremis sutul lui Kevin Prince Boateng, faza la care Muslera era in mare parte invins.

Milan a deschis scorul in minutul 65 prin Zlatan Ibrahimovic, jucator aflat la prima reusita in Serie A. Aflat la centrul terenului, Seedorf a trimis o pasa de geniu printre aparatorii laziali, Ibrahimovi a ramas singur cu Muslera pe care l-a depasit in dribling, dupa care a trimis in poarta goala.

Gazdele au fortat egalarea prin introducerea in teren a jucatorilor ofensivi Rocchi si Zarate, dar egalarea a venit dupa o faza creata de Hernanez pe stanga si finalizata superb de Floccari, acesta reluand din prima sub transversala.

Alte rezultate din etapa a 4-a a Serie A:

Bologna - Udinese 2-1

Brescia - Roma 2-1

Cagliari - Sampdoria 0-0

Catania - Cesena 2-0

Genoa - Fiorentina 1-1

Inter - Bari 4-0

Lecce - Parma 1-1

Napoli - Chievo 1-3

Joi seara, incepand cu ora 21:45, se disputa ultimul meci al rundei, Juventus primind pe propriul teren replica celor de la Palermo.

Onlinesport


Radu Stefan si-a salvat echipa de la infrangere cu Milan