Serie A

Chivu castiga cu emotii la Palermo

Cu Cristi Chivu integralist, Internazionale Milano a castigat cu mari emotii in deplasare cu Palermo, scor 2-1. A fost etapa in care Juventus a luat o gura de oxigen, iar Roma s-a facut din nou de ras.
Internazionale Milano a tremurat serios pentru cele trei puncte din deplasarea de la Palermo, unde gazdele au deschis scorul in minutul 28, prin Josil Ilicic.

Camerunezul Samuel Eto'o a adus cele trei puncte pentru Internazionale Milano, printr-o dubla in doar opt minute (62 si 70).

Echipa care a chinuit serios Interul etapa trecuta, Udinese, a fost infranta la scor pe teren propriu de Juventus, scor 0-4.

Andrea Coda a marcat in propria poarta in minutul 18, iar uagliarella (24) si Marchisio (43) au majorat avantajul din pasele lui Krasici. Iaquinta a marcat ultimul gol in minutul 77.

Adversara CFR-ului din Liga Campionilor, AS Roma, a continuat forma negativa, terminand la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, cu Bologna, dupa ce a condus cu 2-0.

Borriello a deschis scorul in minutul 8, iar Rubin si-a introdus balonul in propria poarta in minutul 59.

Romanii nu au putut gestiona avantajul de doua goluri, iar Di Vaio a reusit o dubla cat un punct pentru Bologna, in minutele 77 si 90.

Onlinesport


Chivu castiga cu emotii la Palermo