Serie A

Milan, inceput exploziv sub ochii lui Ibrahimovic

Cu noua achizitie Zlatan Ibrahimovic in tribuna oficiala alaturi de vicepresedintele Adriano Galliani, AC Milan a aratat o pofta de gol remarcabila in prima etapa din Serie A, echipa lombarda impunandu-se pe teren propriu in fata lui Lecce, cu 4-0.
Atacantul suedez transferat de la Barcelona a fost ovationat la scena deschisa in pauza meciuluide cei aproape 50.000 de suporteri milanezi, Ibrahimovic urmand sa fie prezentat oficial in cursul zilei de luni, dupa ce va fi efectuat traditionala vizita medicala.

'Diavolul' milanez a rezolvat ecuatia meciului cu nou-promovata Lecce inca din prima jumatate de ora, cand tabela arata un generos 3-0 pentru amfitrioni.

Pato a deschis scorul in minutul 15, pentru ca fundasul Thiago Silva sa majoreze avantajul gazdelor opt minute mai tarziu in urma unui corner.

Talentatul Pato a pacalit jocul la offside al echipei din sudul Italiei, marcand pentru 3-0 din pasa genialului Ronaldinho.

Intrat in locul lui Borriello, in minutul 63, legendarul de acum Pippo Inzaghi a inchis tabela in minutul 90, aratand ca la 37 ani impliniti ramane inca un atacant pur sange.

Alte rezultate din prima etapa a Serie A:

Bari - Juventus 1-0

Chievo - Catania 2-1

Fiorentina - Napoli 1-1

Palermo - Cagliari 0-0

Parma - Brescia 2-0

Sampdoria - Lazio 2-0

Roma - Cesena 0-0

Udinese - Genoa 0-1

Meciul Bologna-Inter Milano se disputa luni de la ora 21:45.

Onlinesport


Milan, inceput exploziv sub ochii lui Ibrahimovic