Serie A

Chivu, laudat de presa italiana: "Un soldat ordonat, disciplinat si pretios"

Presa italiana a laudat evolutia fundasului român Cristian Chivu în meciul câstigat de Internazionale Milano, scor 3-1, în fata formatiei AS Roma, în Supercupa Italiei.

"Chivu, nota 6, cu casca pe cap a confirmat ca este un «soldat» ordonat, disciplinat si mereu pretios", a scrie eurosport.it.

Tot 6 a primit Chivu si de la tuttomercatoweb.com: "Era unul dintre jucatorii despre care nu se stia ca va fi titular: a început din primul minut si a avut sarcina de a-l tine pe Menez, care i-a cam dat dureri de cap. Însa, fara probleme, s-a descurcat foarte bine".

6,5 a fost nota acordata lui Chivu de ilsussidiario.net, care a scris ca românul a facut bine si faza ofensiva, în timp ce blitzquotidiano.it l-a notat cu 6: "Foarte bun si concentrat în defensiva".

Formatia Internazionale Milano, cu românul Cristian Chivu integralist, a câstigat Supercupa Italiei, dupa ce a învins, sâmbata, cu scorul de 3-1, echipa AS Roma, la care portarul Bogdan Lobont a evoluat pe toata durata partidei. Pentru Inter au marcat Goran Pandev '41 si Samuel Eto'o '70 si 80, în timp ce pentru AS Roma a înscris John Arne Riise '21.

Mediafax



Chivu, laudat de presa italiana: "Un soldat ordonat, disciplinat si pretios"