Serie A

Victor Becali: "Este improbabil un transfer al lui Mutu la o alta echipa"

Impresul Victor Becali a declarat, miercuri, ca un transfer al atacantului formatiei AC Fiorentina, Adrian Mutu, la o alta echipa este improbabil, informeaza site-ul fiorentina.it.

"Adrian nu are nicio problema, iar raportul sau cu antrenorul Sinisa Mihajlovici este bun. Fiorentina a cerut reducerea salariului sau, dar doar pe perioada suspendarii, dupa care totul va reveni la normal. Pentru el este important sa revina pe teren si sa joace. Este improbabil un transfer al sau la o alta echipa", a spus Becali.

Fostul impresar Ioan Becali afirmase, marti, ca atacantul formatiei Fiorentina, Adrian Mutu, si-ar dori un contract mai bun din punct de vedere financiar.

Adrian Mutu, care a fost suspendat noua luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina, s-a antrenat alaturi de coechipieri în aceasta perioada, el efectuând si vizita medicala în urma cu o saptamâna.

Totusi, Mutu are un litigiu cu Fiorentina referitor la salariul sau, dupa ce oficialii gruparii italiene au anuntat ca doresc sa-i suspende plata retributiei pe perioada ispasirii sanctiunii. Cazul a fost luat în discutie la Colegiul de arbitraj al Ligii Italiene de Fotbal, însa el a fost amânat de doua ori, ultima data pentru data de 15 septembrie.

Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie. Atacantul român mai are contract cu Fiorentina pâna în 2012.

Mediafax



Victor Becali: "Este improbabil un transfer al lui Mutu la o alta echipa"